FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Efter en kväll på arbetet, så hamnade vi u...

Kategori: Allmänt

100media_imag023 (MMS)

Efter en kväll på arbetet, så hamnade vi ute med grannarna och en öppen eld.. härliga sensommar ...

Tandläkarbesök

Kategori: Allmänt

Det gick jättebra för Iza hos tandläkaren. Hon gapade och visade att hon kunde borsta tänderna.
Nova visade även att hon kunde gapa stort..
Har fått tag på en IKEA-katalog, så jag sitter och planerar vad som ska köpas in. Vi, hela familjen ska ta oss upp till Haparanda till helgen. Det blir kul, och förhoppningsvis inte alltför dyrt. Vi har ju så många planer...

Ibland...

Kategori: Barnen

känns det som att tiden springer och jag måste jaga den hela tiden. Olika tider att passa, och saker som ska hinnas med. Jag har en lista på datorn på saker som ska göras.. Tycker den blir längre och längre, och inget som bockas av.
Men sånt här är man nog inte ensam om att känna -tidbrist.
Imorgon laddar vi, eller Izabelle förhoppningsvis för tandläkaren. Försöker intala henne att där ska du visa att du kan gapa. Då räcker hon istället ut tungan..
Har beställt tyg till mina vardagsrumsfönster. Hoppas innerligt att jag hinner få dem innan helgen så jag kan sy dem på fredag då jag är ledig. Tycker det är dags att göra höstfint hemma nu. Det är bara att inse att sommaren är över för detta år.
Håller tummarna för en varm och skön höst istället!
Man ser på detta foto att dom har blivit äldre.. och att det var betydligt varmare denna dag för ett år sedan.

Dagens bild...

Kategori: Barnen

Idag är en sån där skön söndag där man pysslar på här hemma. Sitter  och kollar foton, ska välja ut lite bilder fär framkallning tänkte jag. Och det är ju en djungel. Vill både ha till deras babyböcker, korridortavlorna, groventren och fotoalbumen. VIssa ska vara svart/vita, och ..... ja ni fattar ju..

Hittade en bild på....

Kategori: Allmänt

Jag och Izabelle.. På det bästa humöret man kan tänka sig!

Var ska jag börja?

Kategori: Allmänt

Sedan jag skrev på "riktigt" sist så har vi både hunnit med att vara till Lycksele en sväng och helgen därpå en weekend i Oslo.
Trevligt på alla sätt och vis. Djurpark och hotell med Stina, Per och Rebecka. Och Osloresa utan barn, shopping och sightseeing med Jimmys bästaste vän och hans M. En helg som inte heller kunde vara annat än bra.
Här blir ett axplock av resorna:
Lycksele
OSLO:
Karl Johann by night (dock suddig bild)
Många bilder.. När jag sitter här och lägger in några guldkorn från bägge resorna, så inser jag att det börjar bli hög tid att framkalla och rensa lite bilder. Borde göra klart Izabelles 2 års album..
Många saker jag borde...
Ny dag imorgon.

Biopremiär för tjejerna..

Kategori: Allmänt

100media_imag022 (MMS)

Biopremiär för tjejerna..