FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Heja på mig!

Kategori: Allmänt

Jag har börjat träna. Kan äntligen skriva ut det här på bloggen då det faktiskt har hållit i sig i ett par veckor nu. Jag är ju ingen person som tycker träning är speciellt roligt att syssla med. Men nu när man märker att det börjar ge resultat så blir det roligare.
Sen vill jag inte gärna slänga ut pengar på träning, eller gymkort. Då jag vet att jag skulle ha dåligt samvete om jag inte far dit. Så jag tränar på jobbet, där vi har ett litet gym, och två gånger i veckan har vi core.
Jag känner mig duktig, och jag ska försöka hålla i det här tränar-ilet ett tag. Idag var det core på schemat och på fredag kör vi ett pass i gymmet.. Heja mig.

Umeå

Kategori: Allmänt

Imorse styrde vi bilen mot Skellefteå södra. Vi gjorde ett besök på Kvik, K-rauta, Mediamarkt, Polarn o pyret m.fl. Dagen gick väldigt snabbt, men vi hann i princip med det vi ville. Köpte lite klinker till lill-toan, som vi kommer att göra om nu inom kort. Färgerna på väggen är inte bestämt än, men vill gärna ha lite färg. Tycker det blir så kalt när det bara är vitt..
Så nu är jag jättesugen på att komma igång med detta projekt. Så här ser lilltoan ut just nu, så en liten uppfräschning skulle inte vara dumt, eller hur?
Vi stannade iaf på middag hos mormor och morfar till flickornas stora förtjusning. Var trevligt, och vi tog oss hemåt MEN missade tyvärr melodifestivalen. Men det kommer väl repris under morgondagen.

Veckan har bestått av...

Kategori: Allmänt


Denna vecka har bestått av jobb, möte, snabbvisit på stan för att göra ärenden och sjuka barn och sambo.  Men vi har tydligen överlevt denna vecka, så nu ser jag framemot min lediga helg.
Jag har äntligen beställt mina svartvita bilder på Nova och Izabelles 1 årskort, tagit hål i öronen, och lämant in min klocka som har vari trasig i snart 1 år.
Jag har kommit in i ett sorteringsil hemma, så jag har gått igenom klädgarderoberna våra, kökskåp, toalådan som flickorna är duktiga på att vara pch sortera om i. Det är en sån skön känsla när man får lite ordning och reda igen.
Jag känner mig så duktig.

Välkommen till min nya blogg 2011

Kategori: Allmänt

Pga av otillåtna gäster på min blogg, så startar jag här en ny.

 

Här kommer jag att skriva om livet som 2 barnsmamma, husrenoveringar, funderingar, och mitt nya liv i gymmet.

Jag hälsar gamla och nya läsare välkomna!