FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Umeå

Kategori: Allmänt

Imorse styrde vi bilen mot Skellefteå södra. Vi gjorde ett besök på Kvik, K-rauta, Mediamarkt, Polarn o pyret m.fl. Dagen gick väldigt snabbt, men vi hann i princip med det vi ville. Köpte lite klinker till lill-toan, som vi kommer att göra om nu inom kort. Färgerna på väggen är inte bestämt än, men vill gärna ha lite färg. Tycker det blir så kalt när det bara är vitt..
Så nu är jag jättesugen på att komma igång med detta projekt. Så här ser lilltoan ut just nu, så en liten uppfräschning skulle inte vara dumt, eller hur?
Vi stannade iaf på middag hos mormor och morfar till flickornas stora förtjusning. Var trevligt, och vi tog oss hemåt MEN missade tyvärr melodifestivalen. Men det kommer väl repris under morgondagen.

Kommentarer

  • Stina säger:

    Hälsa Nova att dom bygger ett skåp till vardagsrummet =)Hoppas allt e bra med dig!!! KRAM

    2011-02-21 | 22:17:07
    Bloggadress: http://rebbansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här: