FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Uppladdning

Kategori: Allmänt

Just nu laddar jag upp för jobb imorgon.
Nu ska jag försöka lägga mig i tid, för en gång skull..
Återkommer imorgon.
---god natt---

En trevlig kväll hemma med räkor och vin, ...

Kategori: Allmänt

100media_imag021 (MMS)

En trevlig kväll hemma med räkor och vin, i glada vänners sällskap..

Middag och Milkshake på allstars...

Kategori: Allmänt

100media_imag021 (MMS)

Middag och Milkshake på allstars...

Härliga fredagskväll! Jimmy är på ginklub...

Kategori: Allmänt

100media_imag021 (MMS)

Härliga fredagskväll! Jimmy är på ginklubbskväll, flickorna har just lagt sig efter en händelserik dag..(inlägg kommer om det) så jag har tvn, soffan och godiset för mig själv..

Axplock ur förra veckan...

Kategori: Allmänt

Just det, vill visa lite mer bilder från förra veckan.. När värmen var här spenderas mesta tiden i Boviken och på Kågebadet. Hälsade på vänner... Grillade gott... Håll till godo
Härligt att få äta ute i solen...
Har just njutit av en god grillmiddag med grannarna, med underbart goda jordgubbar till efterrätt. Riktigt trevligt!
Ska se klar CSI, sen väntar sängen.. Håller tummarna för sol imorgon!

Till fjälls.

Kategori: Allmänt

Har varit i stugan hos mina föräldrar i ett par dagar.  Umgåtts, spelat yatzy, druckit irish coffee, ätit surströmming, grillat både det ena och andra, fiskat (fick napp på en 3 kilos gädda!), badat och bara njutit i det vackra vädret.
Lite bilder från stugan.
Vi gör oss redo för båtturen
Ljummet i vattnet!
Glad nova efter stugan.
Trött Izabelle...

FÖRE o EFTER bilder..

Kategori: Huset

Nu har vi fått det ännu ljusare inne i huset. Och vi är så nöjda.
FÖRE:
EFTER:
Kul att göra om när det blir en sån märkbar skillnad..

Härliga värme..

Kategori: Allmänt

.. hoppas detta väder stannar kvar.. Efter två dagar i Boviken så gjorde vi en hemmadag med den lilla poolen till flickornas glädje. Själv så höll jag mig faktiskt  mest i skuggan. Jag passade även på att ta en paus inne i huset genom att städa badrummet, och storstäda flcikornas rum. Det var välbehövligt. Tycker inte om att det hamnar så många leksaker under sängen, och mitt på golvet. Så nu är det undanplcoakt och snyggt. Få se hur länge det håller!
Igår var det ju drakbåtstävlingen inne i stan, så vi tog med oss flickorna och gjorde ett besök på stadsfesten. Nova ville så gärna åka "Lilla pariserhjulet", vilket även lillasyster ville. Men jag tyckte inte om att skicka upp henne själv ofastspänd. Så gubben vid attraktionen vinkade bara åt mig och sa att han skulle bjuda oss två på en gratis tur. (så då fick både jag och Izabelle åka med Nova gratis) Tack för den! Tycker det är alldeles för dyrt, speciellt med två som vill åka. Det blir 70 kr per åktur. Imorgon ska vi dit en stund med Rebecka och Stina, och då lär dom vilja åka litegrann. Och jag måste ju pröva på chokladhjulen.. Vann ju en förra året på första försöket.
Kameran ligger i vagnen i bilen så bilder får ni se sen från vår stadsfestbesök.