FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Cirkustajm!

Kategori: Allmänt

Nova var helt fascinerad av cirkusen och alla dessa djur och framträdanden. Men det var en hetta i tältet som var jobbig. Tror egentligen inte Nova hade något större problem, men jag(!) Tur vi hade läsk med oss.
Sen att Nova fick med sig en kompis gjorde ju saken ännu roligare. Dom fick en rolig leksak och äta popcorn. Under tiden fick Izabelle vara hemma med pappa och åka runt i cykelvagnen, äta glass, hälsa på en kompis hon med.
Efter cirkusen tog vi oss till farmor och farfar hela familjen för att äta middag. Det var så gott med grillat, och sen till efterrätt fick vi glass och jordgubbar. Gott gott.
Det har helt enkelt varit en toppendag ute i solen! (varav några timmar för mig spenderades på jobbet först) ...men har ändå hunnit bränna mig på benen...
Bilder från cirkusen!
Nya leksakerna.. 
Framträdanden... 
Sällskapet...        
Middagen:
- - - - - - - - - - - - -- - 
Längtar redan till nästa värmebölja!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: