FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Härliga värme..

Kategori: Allmänt

.. hoppas detta väder stannar kvar.. Efter två dagar i Boviken så gjorde vi en hemmadag med den lilla poolen till flickornas glädje. Själv så höll jag mig faktiskt  mest i skuggan. Jag passade även på att ta en paus inne i huset genom att städa badrummet, och storstäda flcikornas rum. Det var välbehövligt. Tycker inte om att det hamnar så många leksaker under sängen, och mitt på golvet. Så nu är det undanplcoakt och snyggt. Få se hur länge det håller!
Igår var det ju drakbåtstävlingen inne i stan, så vi tog med oss flickorna och gjorde ett besök på stadsfesten. Nova ville så gärna åka "Lilla pariserhjulet", vilket även lillasyster ville. Men jag tyckte inte om att skicka upp henne själv ofastspänd. Så gubben vid attraktionen vinkade bara åt mig och sa att han skulle bjuda oss två på en gratis tur. (så då fick både jag och Izabelle åka med Nova gratis) Tack för den! Tycker det är alldeles för dyrt, speciellt med två som vill åka. Det blir 70 kr per åktur. Imorgon ska vi dit en stund med Rebecka och Stina, och då lär dom vilja åka litegrann. Och jag måste ju pröva på chokladhjulen.. Vann ju en förra året på första försöket.
Kameran ligger i vagnen i bilen så bilder får ni se sen från vår stadsfestbesök.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: