FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Heldag med kusinerna

Kategori: Allmänt

I går kom kusinerna in för en dag på Leos, en sväng på COOP, och middag hemma hos oss. Nova och Iza gillar verkligen att vara på Leos. Själv tycker jag bara att det blir så varmt där. Det var mycket folk där, inte så konstigt med tanke på att det var halvtaskigt väder och sista sportlovsdagen. Men det gick ändå bra.. Uppfattade inte att det var trångt överhuvudtaget, men man hinner ju bli lite orolig är man ser att parkeringen är i princip full..
Flickorna, Oskar och Astrid fick alla testa på fiskedammen på COOP, viket Nova tyckte var riktigt kul. Och som avslutning fick alla barnen gratis mjukglass.
Middag, efterrätt, lek, mera godis innan sängen väntade. Och flickorna var helt slut. Men lika fullt var Izabelle uppe 7:30 imorse. Hade hoppats på en liten längre sovmorgon. Nu var det ju fint väder så det var inte helt fel att stoppa i sig frukost och ta sig ut i solen.
Lunch avnjöts ute på gården, grillad korv, limpmackor och varm choklad.
Nu laddas det för hockey på Skellefteå kraft arena, där även Nova ska få chansen att vara med. Hon har ju tjatat om att få fara på hockey. Så farmor ska få umgås med Izabelle.
Det blir kul.
Sen avslutas dagen med Melodifestivalen..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: