FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Inredningsuppdatering

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN(!) är mina gardiner färdigsydda. Det tog mig bara en hel dag att göra det. Med paus för att fixa mat till barnen, dammsuga, städa badrummet, tvätta, få besök och leka en stund här och där.
Har även fått min väggtext som jag har väntat på. Funderar även på en till sovrummet, men skulle nästan vilja hitta på en egen text. För att få den lite mer personlig.
Är ändå rätt skönt att kunna vara ledig mitt i veckan så här, man blir så mycket mer effektiv än när det är helg. Dessutom så är allting jättefint och rent nu när det blir helg imorgon. Synd är det bara att jag jobbar helg. Men man ska väl ändå hinna hitta på något.
Här kommer lite bilder:
Få se om jag syr om kappan, så den blir slät i stället. Just nu har jag s.k hällor på baksidan. Framtiden får utvisa det.
Mina nya stora kuddar från Hemtex syns också på bilden.. Dom är jättsköna. Helnöjd över detta köp!
Nu är det dags för sängen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: