FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Nostalgi...

Kategori: Allmänt

... får jag när jag nu sitter och äter ur B&J. Kvällen före jag fick IZA så satt jag vid datorn i soffan och åt denna glass. Och jag tänkte även då att denna glass var överskattad. Många av dem är god, men ingen som är så himla speciell.
Igår spenderades dagen först ute, och sen fick vi besöök från en ur föräldragruppen. Nova och F leker verkligen bra tillsammans. Dom spelade både bandy, och lekte picknick med dockvagnarna. Hon är en av de få jag har sett att Nova verkligen leker med.. Och att dom pratar om saker till varann. Kul att se och höra.
(fick tyvärr inte fram kameran)
Kämpar på med alla foton på datorn. Och det känns som ett tungt jobb.. Bara att sortera ut vilka jag vill framkalla.. Jag har tagit mig Izabelles födelse, så jag har bara 2 år med foton framför mig som ska väljas ut. Får passa på nu när Jimmy är på hockey.
Tiden går fort...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: