FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Dagiskort

Kategori: Allmänt

Jag tror att det är mamman i huset som är mest peppad inför denna fotografering. Dock så fick jag flickorna igår att duscha utan protest när jag sa att det var viktigt att vara ren och fin inför fotograferingen. Idag var det lite småsega tjejer som jag fick sjutsa till dagis. Nova bad om att få vara hemma,och Iza ville inte att jag skulle fara därifrån utan att ha med mig på kortet istället.
Så nu får vi se resultatet om några veckor.
Letar ju som sagt bilder för framkallning till några ramar som stått tomma ett tag (eller rättare sagt 1 år) (!)
Detta kort togs för exakt 2 år sedan
Sen en annan kul grej som jag gjort, det är att jag har beställt julgardiner till groventrén och tvättstugan. Så jag ska sy kappor själv. Julgardiner är kanske inte rätt ord, vintergardiner(?). Nu vet jag ju inte om tvättstugan är klar före jul, (hoppas kan man ju), men då har jag ju om inte annat gardiner att sätta upp!
Jotex där jag beställde från hade nu 50 % på en vara, så jag passade på att beställa en till likadan julstjärna som jag redan har. Som jag har funderat på att sätta i köksfönstret. Har ett par ärvda adventsljusstakar som jag inte alls tycker passar där.
Den gråa har jag tänkt till tvättstugan, och den vinröda till groventrén för att få en varmare känsla där inne. Det är så svart-vitt där idag.
Igår var grävmaskinisten här och grävde in så nu har vi bergvärmen in till huset klart. Nu är det vårt (läs:Jimmys) jobb att dra ut rör och slita ut tvättstugan för golvvärme. Vi dokumenterar med foton så det kommer!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta mig till jobbet!
Trevlig helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: