FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Här händer det saker!

Kategori: Allmänt

Izabelle har slutat med blöjor, och det går så bra. Man behöver inte tjata utan hon går självmant. Bara en olycka hittills, och det var på dagis. Hon är så nöjd över att hon får ha trosor på sig, så att när hon ska på dagis vill hon helst bara ha trosor på sig. Och idag på stan med mormor, så fick hon välja sig två par. Och dom har hon redan hunnit använda här hemma.
Sen har vi rivit ut tvättsugan hemma, så nu har vi tvättmaskinen ståendes ute i relaxen. Så nu sitter vi och planerar det sista i hur tvättstugan ska bli, och jag tror att det kommer bli jättebra. Kul, jag kan sitta och planera tapeter, gardiner, gardinstänger, inredningsprylar, medans J tar tag i det mindre roliga, som tex vilka element, rör, lister vi ska ha. Bergvärmepump. Jag har ingen kunskap så jag litar på han till fullo.
Så här såg tvättstugan ut just före rivningen:
Sen fick vi ut skåpen:
Nova har varit rädd för att somna i sin säng dom senaste kvällarna, utan ha istället lagt sig tvärtom med kudden i fotändan. Tillslut fick vi veta varför. Hon tror det finns monster utanför hennes fönster. Så jag fick istället nöjet(!) att möblera om hennes rum. Och det blev så mycket bättre. Och då ville självklart Izabelle också få sin säng flyttad från fönstret. Och så fick det bli!
Förebild på Nova rum:
Och nu:
Och Izabelles som det ser ut nu:
Ikväll är vi bortbjudna på middag så jag ska fixa med oss en efterrätt att bjuda på .. Hoppas den smakar bra!
(vill inte skriva vad det är då Stina kanske hinner läsa)
Trevlig helg, (speciellt till alla pappor som ska firas på söndag)!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: