FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Julmusik och julbak..

Kategori: Allmänt

Inte riktigt julmusik ännu, någon här och där kanske.. Men julbak håller vi på med just nu i denna timme.. Just nu ligger degen på jäsning, för att om en stund bli lussebullar a´la special JAG.  Jag är ingen storfvorit av vanliga lussebullar som ser ut som åttor, uta jag ska försöka göra några kringlor. Resultatet får ni se senare ikväll.
Pepparkakor och pepparkakshusgör vi som vanligt till 1a advent och så får det bli. Jag hade gärna börjat byta lite gardiner, få se om det blir av imorgon, iom att jag är ledig. Och det enda som vi har inplanerat är ett besök hos doktorn för N.
I lyckades ju spräcka sitt gips, så vi fick ta oss en sväng på lasarettet 2 dagar irad för att göra om det. Typiskt när vi nu ska bli av med det på måndag förmodligen.
Nää, nu måste jag ta itu med baket igen. Flickorna är redo för att assistera -hjälp.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: