FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Läge just nu!

Kategori: Allmänt

Läkaren ringde igår och berättade att dom äntligen få se på röntgenplåtarna, och det visar sig att hon har brutit fotleden. Så idag var vi på lasarettet för att få nytt gips, som ska vara mer tåligt, som hon ska få bära i fyra veckor. Det är tur att hon kämpar på ändå, hon kryper sig fram. I början var hon snabb på att be om bärhjälp för att ta sig på olika ställen. Men nu har hon kommit på att hon tar sig bättre fram själv, och att det går snabbare än att vänta på mamma eller pappa.
Dagis ska funka ändå tydligen, så det är ju positivt bara det. Jag har ett väldigt bra schema framöver, så vi får se om det tar mycket på hennes krafter. Det märker man tydligt nu, att hon är väldigt trött. Hon somnar lätt och sover en stund på dagen, och lägger sig gärna före kl 19 på kvällen.
Nova har som sagt börjat på "Dans & Lek" här på skolan varje söndag. Något hon längtar efter hela tiden. Jag missade i söndags pga av jobb, så det ska bli riktigt kul att få följa med nästa gång. Får dock inte glömma filmkameran!
Nu njuter jag av min lediga helg. (som redan börjat idag) Lyckade hinna helghandla idag, så imorgon behöver jag inte fara ut om jag inte vill..  Kan behöva dammsuga här inne, efter att Jimmy borrar en massa hål i väggarna. Nu är konverteringen i full gång nämligen, och det drar gärna igång damm och mycket annat.
Nu ska jag njuta av lite kvällsfika..
Go´kväll!

Lördagsnöjet för oss... iza landade illa f...

Kategori: Allmänt

100media_imag026 (MMS)

Lördagsnöjet för oss... iza landade illa från stolen på dagis.. slutade med gips på akuten..

Lite smått o gott

Kategori: Allmänt

Om fler helger kunde vara så här. Vi var så duktiga i lördags som hann kapa ner hela häcken på tomten, och på söndagen som var mycket kallare tog vi den lilla närmare huset. Så nu är det kalt på våran gård.
På lördagseftermiddagen hann vi ner på stan en sväng. Det är så sällan man tar sig dit ner nu förtiden. Jag hittade ett par vinterskor. Första butiken, och första skorna jag tog i. Det är imponerande för att vara jag. Oftast får jag leta länge innan jag hittar något som faller mig i smaken.
Fick finfrämmande av en kompis som jag alltför sällan får tid att ses med. Men det spelar som ingen roll hur lång tid det är mellan gångerna, vi har alltid så trevligt, och framförallt mycket att prata om.
Jimmy som har införskaffat ett PS3, fick även "lekkamrat" i helgen. Dom fick sina speltimmar på lördagskvällen, medans jag kunde roa mig med Wordfeud. Det är ett faktum att det är riktigt rolilgt. Och ett nöje man fort fastnar i.
Jag ocj grannen tog oss ut till skogen igår i denna kyla, och plockade lite granris som vi ska fylla krukor och jag min lykta...
Efter alla timmar ute tog vi oss in, och drack en varm kopp choklad med marschmallows..
Riktigt gott!
Nu väntar en ny vecka, nya utmaningar. Inte bara för Jimmy utan även för mig som ska ta mig till Barcelona utan att längta för mycket efter mina barn...  Tur att det bara är över helgen.