FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Läge just nu!

Kategori: Allmänt

Läkaren ringde igår och berättade att dom äntligen få se på röntgenplåtarna, och det visar sig att hon har brutit fotleden. Så idag var vi på lasarettet för att få nytt gips, som ska vara mer tåligt, som hon ska få bära i fyra veckor. Det är tur att hon kämpar på ändå, hon kryper sig fram. I början var hon snabb på att be om bärhjälp för att ta sig på olika ställen. Men nu har hon kommit på att hon tar sig bättre fram själv, och att det går snabbare än att vänta på mamma eller pappa.
Dagis ska funka ändå tydligen, så det är ju positivt bara det. Jag har ett väldigt bra schema framöver, så vi får se om det tar mycket på hennes krafter. Det märker man tydligt nu, att hon är väldigt trött. Hon somnar lätt och sover en stund på dagen, och lägger sig gärna före kl 19 på kvällen.
Nova har som sagt börjat på "Dans & Lek" här på skolan varje söndag. Något hon längtar efter hela tiden. Jag missade i söndags pga av jobb, så det ska bli riktigt kul att få följa med nästa gång. Får dock inte glömma filmkameran!
Nu njuter jag av min lediga helg. (som redan börjat idag) Lyckade hinna helghandla idag, så imorgon behöver jag inte fara ut om jag inte vill..  Kan behöva dammsuga här inne, efter att Jimmy borrar en massa hål i väggarna. Nu är konverteringen i full gång nämligen, och det drar gärna igång damm och mycket annat.
Nu ska jag njuta av lite kvällsfika..
Go´kväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: