FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Kalasande och presenter...

Kategori: Allmänt

 

Vi hade kalasande för familjerna i lördags.. med kall buffé och avslutningsvis tårta och avec. Men blir så inspirerad när man ser bilder på hur man själv vill ha det i tidningar.. Fina uppläggningsfat och skålar. Lagade i stort sett mat hela fredag  e.m och kväll innan kalaset. Och gott blev det även fast vi inte hade några snygga fat och skålar.. Det är ju alltid så svårt att beräkna hur mycket det kommer att gå åt… Men jag tror och hoppas att ingen for därifrån hungrig. (tyvärr tog jag inga bilder från buffén)

 

(jag var dålig på att ta kort tyvärr, hade annat att göra)

Presenter fick vi också. Kaffemaskinen används flitigt. Nu lyxar J till det genom att ta en kopp både till frukost och efter middagen. Trevligt att man hinner sitta och prata en stund efter när man plockat bort maten. Annars brukar det bli så att J ska sitta och jobba ett tag till vid datorn, och ungarna tar ju sin tid också. Sen som pricken över i:et så använder han dom nya kopparna han fick i present.

Vi fick en stor sekatör av grannarna. Om det var en pik då vi fick låna deras i höstas eller? Men jättebra. Då jag ska försöka få mig gröna fingrar i trädgården i sommar.

Fick även pengar, så nu sitter vi och planerar våran nya uteplats på framsidan. Men istället för rottingmöblerna så lutar det mot två solsängar istället. Då tänkte jag plantera lite grönt tillsammans med någon palm.. Ja ni får se resultatet helt enkelt.

Jag fick presentkort på MQ, så nu ska det hittas några snygga toppar.

Scarf och handväska fick jag, som ska matcha min fina G star jacka! Längtar till våren nu.

Vi fick tillsammans en behandling på Aqua Spa. Men har kommit på att vi tar det till hösten istället i lugn och ro. När alla stress över bröllop och planerandet är över.

Nu på söndag fyller jag 30, och det lär bli en lugn dag. Några kompisar ska komma och fira oss på lördagen vad vi vet.

Funderade på att ta ungarna på söndagen på edda och bada.. Så kan jag själv ta några simtag. Börjar väl vara dags nu.

Igår på min lediga dag for vi till tandläkaren. Nova har ju fått en brun tand efter att någon pojke på dagis råkat krocka ihop med henne.  Men det såg bra ut på röntgenplåtarna.
Efter det fick vi besök av grannen. Flickorna blev så glada över lekkompisen. Full fart. Mellis. full fart igen...
Jag blev tillsnofsad med ny frisyr inför bröllopet, och hon gjorde även mina ögonbryn. Vem säger att man måste ta sig ner till någon i stan och betala dyrt för att bli snygg?
Avslutar med lite bilder från förra veckan då kusinen Astrid var här på ett besök!
Dom hann både med lunch, äggmålning, se Bamseteatern, mellis och lekar..
Nu ska jag ta och packa ihop oss och ta oss till dagis och jobb...
Härligt med sol igen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: