FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Påskhelgen

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg det har varit, både vädermässigt och sällskapet. Vi har umgåtts med farfars, morfars, syskon, morbror, farbror... kusinerna.. Trevligt! Vi har Ätit gott.. Varit ute och åkt skoter, tom flickorna har fått intresse att vilja åka på själva skotern och inte bara i pulkan. Nova och Bella var så stolta då dom fått köra själva(!) med en vuxen bakom.

Annars har det blivit mycket pulkåkning i backarna uppe på fjället. Så man har hunnit bli varm i kläderna både en och två gånger kan jag säga.

Påskharen hittade både hem till stan och upp till stugan. Redan på skärtorsdagen hade påskharen varit förbi med ett brev till flickorna där det stod att det fanns 2 gömda ägg runt huset..  Så det blev äggjakt för hela slanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, jag skulle kunna fortsätta lägga in bilder....

Men påskhelgen tog slut och...

Dagarna efter har inneburit jobb, och på min första lediga dag har det inneburit tvättdag för min del. Städning. For på solbacken för att handla, men hamnade både på blomsterlandet och kapp ahls klubbdag. Där det snabbt gick åt mycket tid av eftermiddagen. Men det var så trevligt! Hittade lite ytterkläder inför våren till Nova. Och blomkrukor till mig!

 

 

På återseende!

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: