FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Upp och ner...

Kategori: Allmänt

Bloggtorkan har börjat försvinna... Känner ett sug för att börja skriva igen.. Nu när jag borde sy klart bellas och tvättstugans gardiner.. Innan vi beger oss för påskfirande..
Hoppas hoppas på verkligen fint väder.. Så man kan vara ute och sola, åka pulka i någon lagom lång backe. Så ungarna orkar ta sig upp själv.
Dom frågar mest om påskharen kommer att hitta dit, eller om han hinner hem hit före. Ja det vet man aldrig. Då måste ju påskharen hinna fylla påskägget med något först...
Annars laddas det för våren mest just nu. Storstädar i alla vrår i huset, gärna på en oxch samma gång (med flickornas hjälp). Sorterar leksaker, kläder... syr gardiner. planerar inför 30års firande..  och ja såklart bröllopet. Kläder inför det är nu fixat, skönt. Vi har valt vigselringar, höjdpunkten!
Nä, nu ska jag gå och märka lite kläder inför flickornas första dag på det nya dagiset.. Har varit lite dålig på att märka kläder, men nu blir det skärpning.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: