FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Klart!

Kategori: Allmänt

Nu är röran mer eller mindre borta.. Hade på mindre än ett dygn målat 3-4 varv i alla 4 rum.. Vi blev riktigt nöjda över resultatet!
 
Sen fick jag upp ett il att städa och rensa leksaker i lekrummet. Vilken skillnad.  Bebisleksaker behövs verkligen inte längre.
 
Lägger först in lite bilder från i söndags när det blev tågpremiär för tjejerna. En uppskattad tågtur!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är resultatet!
 
 
 
 
 
 
Bilderna är inte av bästa kvalite då jag halvstressad sprang omkring för jag ville hinna ta innan batteriet skulle ta slut... Men ni ser ju! Och mina fina gardiner som jag är så nöjd över i flickornas rum och tvättstugan.. Ska sy nya gardiner till sovrummet, förhoppningsvis nu till helgen. 
 
Ett till projekt som är på gång, men som tar lite tid då Jimmy bara har en hand för närvarande är grillplatsen på baksidan. VI har äntligen fått tag på sidostolpar som ska ligga som en ram runt.Så det blir enkelt att klippa. Då tanken är att vi ska ha grus innanför..
 
 
Där ringen står ska det bli är tanken. Så helgens projekt blir att börja få bort allt ris, och börja gräva. 
-Så någon som har lite att göra lördag dag, kom hit och gräv vet ja. 
 
Nu ska jag sova för min första jobbardag är imorgon. Den första på 5 veckor... 
Kul att jag fick avsluta min semester med god middag hos Stina och Per i afton... Trevlit trevligt...
Men nu.. Dags att börja peppa för morgondagen... 
 
God natt
 
 

Ursäkta röran....

Kategori: Allmänt

När man skulle få lyxen att ha en barnfri kväll, så kom vi på att vi skulle måla fönsterkarmarna vita i våra sovrum.. Det gäller att passa på...
 
Förebilder:
 
 
 
 
Sovrumsbilden till vårt blev jättemörkt, så den kan ni inte se!
 
 
Resultatet kommer...
Måste fortsätta nu!

Semester till fullo

Kategori: Allmänt

Efter det att Jimmy fått sin hand opererad, en natt extra på patienthotellet i Umeå så begav vi oss till Sundsvall... En bensträckare på Candy corner hann vi med i Ö-vik!!
Dag1 -Badning på Himlabadet. Kul med lite längre vattenrutschkana tyckte Nova!
Dag2 -IKEA IKEA IKEA. Shoppade tavelramar till våra bröllopsfoton, sängbord till tjejerna, sänglampor till oss alla... Och en massa annat småtjafs hamnade i våra kassar.
Dag 3 -Ny leksak till Jimmy inhandlades i Umeå på vägen hem, sen blev det suring i Bygdsiljum hos mormor och morfar med övernattning.  Mycket trevligt, och gott med surfisk.
 
Kom hem på freda´n och dagen därpå begav vi oss till Luleå på släktträff.. Trevligt trevligt. Många tremänningar i samma ålder som lekte runt.
 
Hem söndag och dagen därpå(!) körde vi norrut till Piteå camping för att bo i husvagn vi 4. NOLIA, badning i havet med kusinerna, karusellåkning och Nimbys värld hann vi med...
En bra semester helt enkelt. Lite jobbigt för Jimmy dock som bara har en hand. Och för mig som måste bistå ofta.. Lyfta grästuvor, kör dit, bär det, hämta det, skär det, skruva ihop IKEAmöbler... Listan kan göras lång.
 
Idag hade vi förmånen att få nyttja vår bröllopspresent vi fick av storasyster m familj och lillebror.. En flygtur! som tog oss runt Bygdsiljum, Burträsk, Skellefteå, MB, Bergsbyn och Ursviken.. Kul att få se det uppifrån!
Dagen avslutades med Minikräftskiva hos bästa grannarna!
 
Här kommer lite bilder...
 
 
Släktträffen:
 
 
Ihopsättning av IKEAmöbler: 
 
 
Duktiga hjälpredor...
Kommer att lägga upp bilder från deras rum vid ett senare tillfälle!
 
Piteåtrippen:
 
 
Avslutning ifrån flygningen idag:
 
Har suttit och valt ut bilder till framkallning av tackkort och bröllopsfoton till väggen.. Det är inte lätt, det är ju så fasligt mång att välja mellan.. men...
Nu väntar sängen.. Får ta det imorgon istället!
 
God natt