FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Klart!

Kategori: Allmänt

Nu är röran mer eller mindre borta.. Hade på mindre än ett dygn målat 3-4 varv i alla 4 rum.. Vi blev riktigt nöjda över resultatet!
 
Sen fick jag upp ett il att städa och rensa leksaker i lekrummet. Vilken skillnad.  Bebisleksaker behövs verkligen inte längre.
 
Lägger först in lite bilder från i söndags när det blev tågpremiär för tjejerna. En uppskattad tågtur!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är resultatet!
 
 
 
 
 
 
Bilderna är inte av bästa kvalite då jag halvstressad sprang omkring för jag ville hinna ta innan batteriet skulle ta slut... Men ni ser ju! Och mina fina gardiner som jag är så nöjd över i flickornas rum och tvättstugan.. Ska sy nya gardiner till sovrummet, förhoppningsvis nu till helgen. 
 
Ett till projekt som är på gång, men som tar lite tid då Jimmy bara har en hand för närvarande är grillplatsen på baksidan. VI har äntligen fått tag på sidostolpar som ska ligga som en ram runt.Så det blir enkelt att klippa. Då tanken är att vi ska ha grus innanför..
 
 
Där ringen står ska det bli är tanken. Så helgens projekt blir att börja få bort allt ris, och börja gräva. 
-Så någon som har lite att göra lördag dag, kom hit och gräv vet ja. 
 
Nu ska jag sova för min första jobbardag är imorgon. Den första på 5 veckor... 
Kul att jag fick avsluta min semester med god middag hos Stina och Per i afton... Trevlit trevligt...
Men nu.. Dags att börja peppa för morgondagen... 
 
God natt
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: