FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Semester till fullo

Kategori: Allmänt

Efter det att Jimmy fått sin hand opererad, en natt extra på patienthotellet i Umeå så begav vi oss till Sundsvall... En bensträckare på Candy corner hann vi med i Ö-vik!!
Dag1 -Badning på Himlabadet. Kul med lite längre vattenrutschkana tyckte Nova!
Dag2 -IKEA IKEA IKEA. Shoppade tavelramar till våra bröllopsfoton, sängbord till tjejerna, sänglampor till oss alla... Och en massa annat småtjafs hamnade i våra kassar.
Dag 3 -Ny leksak till Jimmy inhandlades i Umeå på vägen hem, sen blev det suring i Bygdsiljum hos mormor och morfar med övernattning.  Mycket trevligt, och gott med surfisk.
 
Kom hem på freda´n och dagen därpå begav vi oss till Luleå på släktträff.. Trevligt trevligt. Många tremänningar i samma ålder som lekte runt.
 
Hem söndag och dagen därpå(!) körde vi norrut till Piteå camping för att bo i husvagn vi 4. NOLIA, badning i havet med kusinerna, karusellåkning och Nimbys värld hann vi med...
En bra semester helt enkelt. Lite jobbigt för Jimmy dock som bara har en hand. Och för mig som måste bistå ofta.. Lyfta grästuvor, kör dit, bär det, hämta det, skär det, skruva ihop IKEAmöbler... Listan kan göras lång.
 
Idag hade vi förmånen att få nyttja vår bröllopspresent vi fick av storasyster m familj och lillebror.. En flygtur! som tog oss runt Bygdsiljum, Burträsk, Skellefteå, MB, Bergsbyn och Ursviken.. Kul att få se det uppifrån!
Dagen avslutades med Minikräftskiva hos bästa grannarna!
 
Här kommer lite bilder...
 
 
Släktträffen:
 
 
Ihopsättning av IKEAmöbler: 
 
 
Duktiga hjälpredor...
Kommer att lägga upp bilder från deras rum vid ett senare tillfälle!
 
Piteåtrippen:
 
 
Avslutning ifrån flygningen idag:
 
Har suttit och valt ut bilder till framkallning av tackkort och bröllopsfoton till väggen.. Det är inte lätt, det är ju så fasligt mång att välja mellan.. men...
Nu väntar sängen.. Får ta det imorgon istället!
 
God natt
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Mååånga fina bilder, du klär ju i hörselkåpor ;)
    Syns att ni haft en trevlig semester (trots mina störande samtal däremellan)

    Ses snart....måste nog ta med kameran nästa gång vi ses :)

    2012-08-11 | 10:42:20

Kommentera inlägget här: