FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ledig helg!

Kategori: Allmänt

Tanken var en bra ledig vecka förra veckan, men pga av sjukdom på jobbet så hoppade jag in som ersättare. Så nu känns denna lediga helg väldigt efterlängtad. Igår for jag och Jimmy ut med ett annat kompispar på Allstar med middag och milkshake och efter det ett BIO besök. Det är tyvärr så sällan mellan gångerna man tar sig på bio. Tanken var Hamilton med vi hamnade av en slump(!) och såg Mission Impossible. Helt OK bra film. Jag gillar ju Tom Cruise filmer.
Och idag våndas jag över vilken tårta jag ska göra till Izas 3 års kalas för farfars och morfars, med mosters, fasters och morbror... Är sugen på att testa en ny som jag hittade på internet där man blandar marängbottnar med sockerkaksbottnar, men jag blir lite osäker på fyllningen..
Eller ska jag gå på ett säkert kort och göra en vanlig tårta?
Egentligen så är detta Izas första friska dag på en vecka. Hon har haft jättehög feber (39+) och ont i öronen.. Så farmor har ryckt in som barnvakt under veckan.. Men nu börjar hon komma tillbaka. Hon peppar inför sitt kalas!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: