FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ledig torsdag..

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktigt skön slappardag. Direkt efter frukosten hann vi med ett besök i Furuögrund, med fika och lunch. Var tvungen att vara hemm akl 13 igen pga att våra skjutdörrar till tvättstugan skulle komma. Hann inte mer än att köra upp på uppfarten så dök DHL upp.. Perfekt tajming.

Sen kom farmor och farfar förbi för att hälsa på flickorna, och som pricken över i:et tog vi oss över till grannarna så flickorna fick leka med Emma fram till middagen. Och jag fick snusa bebis..
Hem och äta, skjutsa Jimmy på hockeyn och jag och tjejerna for på Ica. Lite folk där då det är hockey skönt. Men tjejerna var trötta då vi äntligen var hemma strax efter 19:30. En muslitallrik sen var dom i säng och sov innan jag ens hunnit få på mig O.P´n..
En bra dag helt enkelt.
Nu ska jag sätta igång och baka.  Vi har ju födelsedagsfirande här snart!
Bella blir ju 3 år.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: