FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

VÄRLDENS BÄSTA 3 ÅRING!

Kategori: Allmänt

Min sötaste, raraste, spralligaste Bella fyller 3 år idag.. Tyvärr som dom två tidgar åren så är hon sjuk. Förstår inte varför det alltid infaller när hon ska ha fylla år. Mn nu har hon hög feber, ont i öronen, lite snuva och hosta på det.
Jag erbjöd henne idag att vi tre tjejer skulle fara på Stigs och fika. Men hon tyckte vi skulle fika hemma. För att hon var trött(!), och när ja sa att hon skulle kunna hitta på vad hon ville göra idag (tänkte mer på LEOS, badning på edda, hälsa på någon kompis) så fick jag som svar att hon ville göra pärlplattor..
Så hon har inte varit sig sjlv idag, och inte speciellt pigg.
Vi överraskade farfar idag med restaurang besök då han har fyllt jämnt. Hela stora familjen. Bella hade fått is ig liite alvedon så hon var med. Efterrätten som ingick i barnportionen ratade hon helt(!). Så mamman var nöjd och fick äta den istället.
Kort och gott; en lugn och avslappnad dag, med paketöppning.
På BB
1 månad
1 årsdagen
Bella 2 år
Bella 3 år
Här har jag lagt ut några få foton av Bella under dessa år... Guldklimpen...
Det finaste...

Kommentarer

  • Sarah P säger:

    Grattis i efterskott Izabelle....vilka jättefina bilder av en jättefin liten dam :)

    2012-02-10 | 10:01:40

Kommentera inlägget här: