FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ttaa daaa...

Kategori: Allmänt

Efter många många många veckor av renovering och byggdamm.. Verktyg liggandes överallt så börjar det äntligen bli levandes igen

I oktober/november rev vi ut tvättstugan. Då såg den ut så här:
Sedan dess har vi rivit ut, lagt dit vattenburen golvvärme, fått dit ny plastmatta, tapetserat... och inrett med Ikea skåp.
Och till slut blev det så här:
Det som fattas är att måla vitt runt fönstret men det blir till sommarn, och att få upp en fönsterlampa, och den ligger redo på en av bilderna framför fönstret. Så det är nära. De nya gardinerna var tänkt till jul men nu har jag sytt dem så de ska få sitta uppe nu under vintern.
Nu när vi ändå är igång köpte vi in lite nya tapeter till tvrummet. Tyckte rummet kändes så tråkigt. Sen efter inköpet av 60tums tv´n så tycker vi den gjorde sig bättre på denna tapet. och minst lika mycket eken.
Det tog bara några få timmar så var tapeterna uppsatta. Så nu är Jimmy i fullgång med att koppla kablar och sladdar till tvn igen.
Jimmy har tom varit så noga så han har gömt alla kablar inne i väggen. Skönt, desto mindre man ser och märker av när man städar desto bättre!
Nu så här i efterhand när man kollar bilder från huset så märker man vad man har hunnit förändra.. Badrummet, garaget, alla tapeter, tvättstugan... altanen.. NU bergvärmen... och mer förändringar är på gång... Nervöst, men kul..
Nu ska jag hoppa in i duschen. På återseende!

Kommentarer

 • Charlotte säger:

  Hej. Vad är det för ikea skåp som ni ställt tvättmaskinen på? Ska precis till att köpa inredning till våran tvättstuga o vill ha maskinerna i rätt höjd så jag googlar lite o hittade hit :)
  Tycker eran tvättstuga vart mycket mer levande o välkomnande efter rean renovering :)

  Med vänlig hälsning, Charlotte

  Svar: Vi köpte sk överskåp från Ikea. För att bygga upp tvättmaskinerna. Och det vet jag
  Fler som gjort. Ikea är bra! :-) har du en blogg
  Så vore det kul att följa din. :-) mvh linnea
  Linnea

  2013-08-03 | 08:17:11

Kommentera inlägget här: