FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Jullov

Kategori: Allmänt

Nyårsdagen börjar lida mot sitt slut...


...Jag har idag gjort mitt första skift sedan den 23 december. Jag har nämligen haft förmånen att få ha jullov med flickorna. Synd bara att feber och förkylning måste vara med också. Men vi har verkligen haft det bra ändå.

 

Just nu tar jag igen mig med en sen middag och lite tv tittande. Jimmy var tvungen att ta sig iväg på jobbet för att städa ur sin bil. Som han blir av med imorgon.

 

 

Julen spenderades med mormor och morfar och hela familjen. Det var så kul att se tjejernas min på morgonen då det låg julklappar under granen som dom skulle få öppna. Speciellt N var så tacksam över allt det hon fick.

 

 

N och I gav som sista tuttarna till tomten (se ovan) som tomtbebisarna ska få.  Under julhelgen åts det mycket gott, både mat , fika och hembakad godis.. Jimmy fick sin efterlängtade ris a la malta.  Vi spelade julklappsspelet på juldagen.. Flickorna lekte med sina nya leksaker..

 

Jag fick också turen att få julklappar, bla 2(!) onepiece, parfym, prenumeration, make up presentkort,  en ring, ittala vinglasen som jag önskade mig… Jag är verkligen så glad över allt…

 

Mellandagarna passerade, och vi hann både med mellandagsrean (ni ska få se foton på vad som inhandlades, en annan dag), hockeymatch + middag på Rinkside med goda vänner, jobbat i tvättstugan.. På onsdag kommer äntligen tvättstugeinredningen. –som vi har väntat…  Så nu ska vi hämta ut tapeter och börja tapetsera.. Så snart kommer resultatet.

 

Nyåret firades uppe i stugan. Mysigt, med brasa i stugan.. Vi spelade spel, buzz, singstar hanns med, mycket mat, efterrätter, godis… Ja, helgen har varit jättebra helt enkelt.

Med detta inlägg önskar jag er alla ett Gott nytt År!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: