FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Packar väskan... och håller tummarna

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag, fika i Kåge på e.m och middag i Furuögrund. Trevligt med sällskap. Nu har vi precis packat väskan, peppar oss inför imorgon. Hoppas operationen går bra och snabbt så vi kan fortsätta söderöver. Inte speciellt långt, utan närmare bestämt Sunsvall. Är IKEA sugen,och hoppas på att ta oss till Himlabadet. 
Men då måste operationen gå bra....
 
 
 
Tänkte lägga in lite bilder från bröllopet som togs med vår kamera före och efter vigseln innan vi skulle bege oss till bröllopsfesten..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så där ja, då har jag lagt upp ett axplock av våra kort.. Finns så många fina som jag är så nöjd över.. 
Nu ska jag lägga mig, klockan springer som vanligt när man har trevligt och drömmer sig tillbaka.. Vilken dag alltså..
 
Nu peppar vi inför imorgon. God natt
 
 

Efter sol kommer regn, eller?

Kategori: Allmänt

Snart har en vecka gått som gifta. Så många känslor på en och samma gång. Värst var det dagen efter när allt började sjunka in, vad som hade hänt. Vilken grej att gå upp för altargången till vacker musik med familj och vänner runtom sig. Alla vackra tal, gästboksinlägg... stämningen... Jag kan inte klaga. Synd att kvällen går så snabbt. Söndagen gick åt att äta god hotellfrukost, packa ihop det sista i båtklubben, packa upp allting hemma (finns fortfarande ouppackat hemma) och bara allmän uppvilning. Vi såg en film på kvällen och somnade bums efte den vid 23, sov som en stock till 10 dagen efter. Tror flickorna var lika slut. Dom gjorde ju natt redan kl 19, och sov lika länge..
 
Under veckan har vi haft middagsgäster. Sarah o Johnny med barn, jättetrevligt. Kul att flickorna leker så bra ihop.
 
Har även hunnit med lite grannhäng hemma hos oss med kaffe och avec + godsaker.. Skönt att kunna sitta ute på altanen  och njuta av kvällsolen för en gång skull.
 
Igår styrde vi bilen mot Umeå för besök hos Lisa, Mats och Felix. Där vi gick igenom alla bröllopsfototn. Det var ett par stycken. Drygt 1000 bilder. Så nog ska jag lyckas få upp lite bilder på min tomma vägg i huset. Ska bli en kul hobby!
 
Hem igen till stan efter ett besök mediamarkt och k-rauta där vi lyckades välja golv till hall och kök. När nu det blir av... Vi väntade middagsgäster så även idag. Men innan den midda´n blev av så lyckades Jimmy skära sig rejält och djupt på kniven så det blev ett besök på akuten även denna sommar. Förra sommaren var det jag som skar mig då jag skulle göra potatisklyftor. Jimmy har tappat känseln i lillfingret så det blir operation på måndag i Umeå, dom sydde igen handen med 9 stygn, så nu blir det bara att vänta till efter helgen. 
 
 
 
 
Förutom detta foto så har jag varit dålig på att ta fram kameran och föreviga annat. Kommer att lägga in lite bilder från bröllopet, när jag fått över foton på min dator. Annars kan jag gott ha dom för mig själv ett tag till :-)  och minnas...
 
Nä nu ska jag sova. ny dag imorgon. god natt
 
 

Isa.nu

Kategori: Allmänt

Har hittat en ny hemsida med massor av fina tryck.. som jag vill ha . Se bara denna med mitt och Jimmys namn, och med bröllopsdatumet. Skulle sitta fint på våra tomma väggar i sovrummet.
 
Känner ett stort inredningssug just nu. Vill börja ge mig an på vårt sovrum och lilltoan. 
 
JA
 
En till fin bild..
där man kan välja något fint citat.. Tänkte närmast på tvrummet faktiskt, att den skulle passa bra.
 
Va?
 
 
Idag hare vi haft en effektiv f.m med handling på solbacken inför dagen D. Och sen bara varit hemma och solat. Efte rmiddagen for jag och fixade mina naglar. Så nu är dom i toppskcik!
Sen har vi turen att ha sovgäster här i natt av inte mindre än kusinerna Oskar och Astrid med föräldrar.  Så det har grillats hamburgare, ätits glass och godis. Som sagt nu när man har semester så blir det som lördag hela veckan.
 
Nu sover  dom gott och jag kämpar med att hålla ögonen öppna. 
Nu känns sängen lockande.
 
God natt
 

Semester!

Kategori: Allmänt

Semestern inleddes igår med suring och snaps med grannarna. Trevligt värre! Och idag kan man inte klaga med dåligt väder. Hoppas hoppas det håller i sig.

Hade en fin bild från gårdagskvällen, men den vill inte läggas in. knäppa dator.

Nu är det mindre än en vecka innan jag kan tituleras fru. Spännande blir det. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt rosé glas ute på altanen (flickorna badar i utepoolen) och fortsätta se på när Jimmy fixar på framsidan. Bilder kommer

Äntligen.

Kategori: Allmänt

Så skönt att efter 3 intensiva dagar, med tårtbakning så är jag ledig imorgon. Det ska firas med att tvätta, färdigställa tårtan och handling på Ica Maxi. 
 
Tror att tårtan kommer att bli jättebra. 
 
En annan bra grej är att äntligen så har mina småtjejer kommit hem efter 2 nätter hos farmor. Vi hade ingen barnomsorg denna vecka och jag har haft 3 långa arbetspass. Så på detta viset blev det.
Men nu är det verkligen skönt att ha dem hemma igen.
 
 
 
 

Lycksele, och nytt inköp

Kategori: Allmänt

Jag har just kommit hem från grannen där vi har testbakat en tårta. Alltid lika trevligt att surra bort en stund.
 
Mitt senaste inköp gjordes i lördags. En sprillans ny cykel, för mina 30års pengar. 
Som jag fick cykla hem under eftermiddagen.
 
 
 
Vi var ju till Lycksele förra veckan på en minisemester med goa vänner. 
Jättetrevligt att kunna umgås, äta middag, dricka lite vin, fara på djurparken, och hinna en snabbis på Dollarstore. 
 
Visar lite bilder därifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3 dagar kvar sen har jag semester! Oj så skönt. :-)
 
 
 
 
 

Pallkragar

Kategori: Allmänt

Nu har Jimmy tagit bort gräsmatta, lagt dit markväv, ställt dit pallkragar.. Fyllt dem med jord, och runtomkring med stenmjöl. Sen fyllt ut med plattor. Och det blev jättebra! 
 
Så nu kan jag börja plantera litegrann. 
 

Trevliga söndagsmiddag hos grannarna till ...

Kategori: Allmänt

100media_imag046 (MMS)

Trevliga söndagsmiddag hos grannarna till höger...

Då var vi här igen! Vi fick ett åkband me...

Kategori: Allmänt

100media_imag046 (MMS)

Då var vi här igen! Vi fick ett åkband med 8 turer kvar. Lyckliga barn.