FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Bröllop 1 av 3

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma och laddar för bröllop. Vi har kompisar som ska gifta sig i eftermiddag. Tur med vädret får dom då det mest har regnat och varit kallt tycker jag... Nu får man förhoppningsvis lite tips och ideér inför sitt egna bröllop i sommar.
Annars är det mest jobb det kretsar kring just nu. Mycket mertid blir det, och sjuka barn som äntligen är friska igen.  Vill börja måla vitt här hemma. Har fortfarande sovrumsfönstren kvar och alla innerdörrar. Och desto mer jag ser på huset destor mer ser blåfärgen sliten ut. Men jag tror inte vi hinner i sommar helt enkelt. Måste ju hinna vara lite lediga mellan projekten också.
Vi (läs Jimmy) har grävt upp buskaget framför huset också, där tanken är att vi ska lägga ut nya plattor..
Sen har jag lyckats få tag på pallkragar som ska bli min nya hobby på baksidan. Så lite smått och gott.
Har även hunnit med räfsningen på gården så det är också avbockat på min lista. Det känns som att listan växer då jag ser alla min projekt och drömmar, men plånboken räcker inte till allt tyvärr...
Fick besök av Jeanette och alla hennes barn.  Här har dom lässtund.
Blev uppvaktad på min 30 årsdag med några jättefina ljuslyktor, som nu står i köksfönstret så fint. Dock inte rätt årstid för tända ljus men till hösten lär dom bli välanvända.
Här passar vi på och vara ute i friska luften. Skönt med sol, dock lite blåsigt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: