FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Galej..

Kategori: Allmänt

För snart en vecka sen var jag på Sarahs möhippa.. Var länge sen man skrattade så gott. Det var kul att se hon klara sin utmaning vilket var:
 
 
Imponerande. Sen fortsatte vi möhippefirandet med mousserande vin, lekar , kex, ost, frukt, godis, mera mousserande vin, lekar igen, jättegod middag, efterrätt, mer godricka, snacks, minnen.. musik.. frågor... Ja det blev en toppen dag. Man var verkligen trött när man stupade i säng strax före 02:00.. För att sen fara på jobbet strax före 07:00. Men det var det värt.
 
 
Nu har vi börjat bli klara med tapetseringen i tvrummet. Då vi endast har en vecka på oss innan jimmy ska på operation igen. Så han vill gärna göra klart allt som är påbörjat innan dess. Jag hade tänkt julpynta idagarna, men det får bli först imorgon. Vi tapetserade två kvällar i rad till kl 01:00 på natten. Så ikväll hände det inte mycket. Jag är som vanligt trött.. Men nu förstår jag ju varför.
 
Så här såg det iaf ut före.. Lägger förhoppningsvis imorgon kväll efter bilder.. 
 
 
 
 
Nä, nu blir det sängen, ladda för jobb för att sen gå på ledig helg.. Jepp, så blir det! Inleder med tjejmiddag på stan, och sen blir det julpyntning för hela slanten, och pepparkaksbak. Jimmy ska på julbord med sitt företag på lördag, så då blir det glögg hoppas jag. För nu ska julstämningen fram!
 
Ha det gott!
 

Kommentarer

 • Sarah säger:

  Så kul att se nån bild från lördan...måste tjata mig till några att ha kvar som minne. SUUUUPERDAG verkligen, ja förutom fiskarna kanske ;)
  Å så himla kul att du va me oxå
  KRAM, ses snart :)

  Svar: Jag kan skicka några bilder till din mail, så fort jag lagt in dem i datorn. :-) Ja vi ses snart, kommer att bli så kul nästa lördag. :-) kram
  Linnea

  2012-11-30 | 14:51:12

Kommentera inlägget här: