FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Inga ord, bara trött

Kategori: Allmänt

Trött skulle jag kunna heta i andranamn.. trött, tröttast det är jag det. Förstår inte.. Skulle behöva en riktigt magi kur mot trötthet. 
 
Annars så har jag just avslutat min första dag på jobbet. Har haft en ledig vecka, där jag har hunnit med besök hos fina vänner, spenderat helgen hos mormor och morfar. Där även tomten(!) dök upp. Så nu går flickorna i tron om att tomten är runt husknuten och håller koll. Fick träffa på ett kusinbarn också, Kelly som just har passerat 5 veckor, Liten och söt.
 
 
 
Har fått spännande och hedrande nya uppgifter på jobbet. Att någon tror att man klarar av det - va kul. Är bara rädd att jag inte gör det, och det blir pannkaka av alltihop. Men jag tror på mig själv.. Huvudsaken det!
 
Vi närmar oss slutet på garderobjobbet i sovrummet. Vi fick byrån igår som vi satte ihop, och det blev jättebra. Nu väntar vi på skjutdörrarna!
 
Ja, är fortfarande trött, blev några rader från mig iaf. Nu ska jag hitta åt sängen, så jag tar mig upp imorgon!
 Avslutar med en halvtaskig bild på flickorna.. Kameran är  inte som den brukar vara.
 
 
 
God natt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: