FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Nu Nedräkning till ledig helg

Kategori: Allmänt

...för att sen bli två veckor av utbildning och mycket jobb, men det känns kul ändå. Måste ju hinna julpynta också.. Viktigt viktigt.
Jimmy ska på fest lördagkväll, så det blir jag och flickorna solo. Få se vad vi hitar på. Kan ju vara rätt skönt att bara vara hemma också. Känns som att det är mycket uppbokat framöver, 2 julbord bla. Och ett trevligt bröllop som vi ser framemot.
 
Ikväll är projekt tapetsering på schemat. Ena sidan gjord, och den andra är påbörjad. Skulle vara skönt om det blev klart ikväll, så då är det bara att vänta på skjutdörrarna. Så vi vet hur vi ska montera ihop hela kitet.
 
 
En liten tjuvtitt på tapeten, men det färdiga resulatet  kommer på bloggen när det är färdigtapetserat.
 
Nova hade gjort en fin prinsesskrona till mig nu innan hon la sig.
Kodakmoment!
 
klick klick
 
 
 
Imorgon blir det jobb på f.m, för att sen hämta på dagis och ta oss ut till Leos för lite fredagsnöje. det börjar vara ett tag sen nu vi var dit.
 
Önskar er en Trevlig helg, det tänker då vi ha :-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: