FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Helgen som var...

Kategori: Allmänt

Härligt med en ledig helg igen.. (förutom jobb fredagkväll), men nu var det sista extrapasset för denna höst på en fredag.
 
Vi hamnade på tapetaffären igen på lördagen, och efter det blev det fest på  och med Jimmys jobb. En riktigt trevlig kväll, med mycket skratt!
-mer såna kvällar tack!
 
Söndagen blev lugn, vi började rensa runt lite i huset. Man är verkligen duktig på att samla på sig saker.
 
 
 
Nu har jag avklarat 2 långpass och nu ska jag njuta av helg mitt i veckan. Nice!
 
 
 
 
 
 

Kom just på...

Kategori: Allmänt

Tömde kameran och hittade en massa bilder från Novas 5 års kalas. Tänkte att jag kunde ju visa lite bilder på kalaspinglorna.
 
Nova är ju intressead av prinsessor så tanken var att alla skulle få göra sin egen prinsesskrona. 
Resultatet ser ni här nedan:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nova var verkligen helnöjd över sitt kalas!
 
 

121021 - 3 månader som gifta..

Kategori: Allmänt

Igår "firade" vi 3 månader som gifta.. Eller firade, vi hade en väldigt bra dag hemma. Gjorde klart det sista ute inför vintern. Gjorde klart belysningen till grillplatsen. Åt gott med ett glas vitt, och dessert till det. 
Flickorna tyckte vi skulle fira oftare att vi var gifta. Nova efterlyste sin ring. :-) Kul att få höra hennes funderingar och tankar kring allt mellan himmel och jord. Trivs bra som gift, fortfarande lite ovan med det nya efternamnet bara.
 
 
Ursäkta bildskärpan. Är ingen höjdare på att ta kort när det är mörkt ute.
Men ni förstår ju hur resultatet blev.
 
 
Annars har resten av helgen varit bra. Jag och flickorna tog oss på Edda efter jobbet på fredagen. Mysigt. Var lagom med folk, och man märker på flickorna att dom vågar mer och mer.. Nova kämpar med att lära sig simma. Och jag är inte den bästa läraren tyvärr.
 
Hockey på arenan på lördagen till flickornas glädje. Jag är ingen stor AIK-fantast med det var riktigt trevligt.
 
Har varit på tapetaffären och valt lite nya tapeter.. Längtar tills vi får hem dom . Kul med lite förnyelse igen. 
 
 
Imorgon ska jag på jobbet. Ska göra en tidig kväll trots att jag varit ledig idag. Har äntligen börjat komma ikapp på sovkontot. Somnade redan 19.45 på fredag-kvällen. Men det har varit en tung arbetsvecka, så där är väl orsaken. Tur man trivs så bra på jobbet ändå.
 
Good night!