FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Vad är grejen med höst?

Kategori: Allmänt

Ja det kan man ju fråga sig, men nu (som varje höst) hamnar jag alltid i en städarfas.. Går igenom alla lådor hemma, slänger sorterar, flyttar... Allt för att få ett ordnat kaos.

Ska sälja på bytardagen nästa helg, så just nu ligger tjejernas leksaker i farozonen (i deras ögon sett) . Dom tycker det är lite oroväckande att mamman i huset är och rotar i deras lådor..

Skönt med ledig helg så gott som, om man bortser från fredagkväll. Men jag har hunnit med mycket. Besök av mormor, morfar, moster och kusin Astrid. städat på gården. Varit till kyrkan idag så Nova fick sin bibel. Pirrigt att gå fram till prästen själv men det gick bra. Kalas för Nova hos en dagiskompis så jag och Iza fick lite egentid tillsammans. Med mys och godis ( på en söndag jag vet) i soffan.. En skön helg helt enkelt... Och jag har en dag kvar..

Kommentarer

  • Sarah säger:

    Kul med bibeln :) Vi ska hämta Moas om 2 veckor, får väl se om hon törs gå fram själv då eller ;)

    Kasta hit lite städenergi oxå vetja, skulle verkligen behöva gå igenom alla lådor här med...men det tar emot då allt är i en enda oordning :(

    2012-10-01 | 09:29:53

Kommentera inlägget här: