FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Jobbarhelg och ledig måndag på det - gött!

Kategori: Allmänt

Trots det fina vädret hade jag bestämt mig för att städa, tvätta handla och byta sängkläder. Och så fick det bli. Hann ut en sväng på eftermiddagen, då jag fick sola en stund.

Belle ville absolut hjälpa till att skriva handlarlistan, och så fick det bli.

Hon fick skriva Loka och crème fraîche. Och ordet blev lite försvenskat. Enklare så.

Hade jobbarhelg, i helgen som var. Men vi hann en sväng på stan och handla lite kläder till tjejerna och en ny hjälm till Belle. Som hon blev väldigt nöjd över. Sen hämtade vi mat från valentino till vi och schanks. Så lördagsmiddagen spenderades hemma hos dom, med karra på det, innan det var dags för mig att återvända till jobbet vid kl 20.
Bra dag, och på söndagen var det jobb hela dan. Mycket att göra, många assistanser, och förseningar på det. Tur man har ett bra jobb man trivs med. Middagen fick snabbätas i kontrollen. Men å andra sidan går ju dagen väldigt snabbt.

Nu laddar jag för en tidig morgon imorgon. Den första sen i juni. Så 04.20 ringer klockan!

Med det säger jag god natt.

Kommentarer

  • Anna säger:

    Ja vilken mysig middagsdate vi hade i kontrollen ;)
    Gillar bakgrundsbilden på jobbtelefonen också, höll på sätta i halsen på morgonen när jag tryckte på den!! Hahaha!!

    2013-08-16 | 21:05:43

Kommentera inlägget här: