FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Barnmorskebesök

Kategori: Allmänt

Barnmorskebesök idag och Izabelle fick följa med. Vi fick höra på hjärtljuden, och Izabelle var inte alls imponerad. Hon tyckte inte det lät som en bebis där inne.
 
Så nu har vi bokat in två nya besök, då träffarna ska börja göras tätare nu. Jag är i v 24 nu, och det har känts som att det har varit länge kvar, men när vi satt och kollade almanackan så inser man att snart är man småbarnsförälder igen.
 
Tjejerna planerar mest för sina nya rum istället för att önska sig något av tomten. Så vi får se vad vi lyckas skrapa ihop till dem i år.  Eller tomten rättare sagt.. hmmppph
 
Nu ropar sängen efter mig. Ska ju upp tidigt imorgon, men internet har varit intressant ikväll.. Kollar de sista julklapparna, beställt, förnyat skellefteå krafts avtal... Kollat fotografier.. Ja ni hör ju.. Marsch isäng nu!!
 
God natt :-)
 
Avslutar med en nyfödd Nova :-)
 
 
...och en nyfödd Izabelle
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: