FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ernst idéer..

Kategori: Allmänt

Skulle göra knäck inför lilla julaftonen som vi hade i lördags med Jimmys släkt. Så jag hackade ner Grännas polkastång och la i varje knäckform. 
Saltlskrits i de röda, och vanliga polkamint i de gula.. Och original i de blåa. Det blev jättebra. Och favoriten hos alla blev.... Saltlakrits :-)


Lilla julaftonen firades genom att äta julgröt och skinka.. Glögg och tillbehör. Och sen byttes det julklappar, dock inget får öppnas förrän på julafton. 


Och idag är det ju dan för dopparedagen. Tycker advent gått fort, men vi har ändå gjort mycket.. Luciafest x 2, glöggkvällar med goda vänner... Julbord med Jimmys jobb, hotellvistelse i Luleå... Så vi har inte legat på latsidan. Sen har ju jobbet tagit sin tid också.., 

Nu ska jag återgå till julklappspackande!

Kommentarer

 • Sarah L säger:

  Jag gjorde oxå en sån variant på knäck i år, fast med hallon/lakrits, mumma!
  Kul med lite annars "tråkiga" knäck

  Svar: Ja nästa år skippar jag helt de vanliga tråkiga!
  Linnea

  2013-12-30 | 15:50:22

Kommentera inlägget här: