FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Julhelgen

Kategori: Allmänt

Så var julen över. En härlig jul på många sätt och vis, förutom min förkylning som blev långvarig. 
Julfirandet började redan på kvällen före julaftonen, då vi åt blöta och julskinka, och spelade Bingolotto!
Ingen vinst då, däremot på min Bingolottojulkalender. En liiiten sådan.
 
På julaftonsmorgonen öppnades de första julklapparna av tjejerna. Nu börjar det bli kul att ge dem grejer när dom verkligen önskar sig något..
Och man får se deras miner... 
Julaftonen flöt på med glöggdrickande, Knäck och morfars julgodis, Kalle, julbordets alla delikatesser, julfika, julmust, tomten kom på besök, julklappsöppnande, choklad, mera julklappsöppnande...
 
Jag blev väldigt nöjd över mina/våra julklappar..
Kärcher fönsterputsare, ittala vinglas, ittala tallrikarna, två olika parfymer, pengar, presentkort, kläder m.m 
Så jag tackar så mycket för allt :-)
 
Och flickorna, ja där sprutade det julklappar... lego friends, Izabelle fick jobbarbyxor och verktyg,.. kläder.. Wii u tillsammans.. Cdskivor... Nova fick sin vävstol som var högst upp på önskelistan. Och skipbo och uno fick dom.. Och det har verkligen spelats!
 
Sen har vi bara myst på och njutit av lediga dagar (förutom två halvdagar som jag jobbade).. Varit på hockeymatch med middag med Joel och Marthe, Umgåtts med schanks en eftermiddag och kväll med mat och godis, Ätit hos Josefssons, där det grillades på gasolgrillen,  spelat spel, ätit hemmagjord plankstek med EvaMaria och sen har vi spelat Mario på Wii u:et.. Långt in på nätterna har jag och JImmy spelat.. Det är verkligen kul. Och tjejerna har blivit jätteduktiga!
 
Så nu ser vi framemot en veckas jullov till!
Lev och må!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Så roligt att se alla fina kort, och vilka fina julklappar. Du såg dock lite tveksam ut till tomten tycker jag ;)

    Svar: Haha! Ja tomten var så frågvis om hur mycket knäck jag hade ätit.. Så jag blev nog lite ställd på vad jag skulle svara..
    Linnea

    2013-12-30 | 15:48:44

Kommentera inlägget här: