FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Julklappsresa

Kategori: Allmänt

Vi var iväg till Luleå i helgen med makarna Lundmark och bodde på det det nya hotellet Clarion sense. Vilket jag kan varmt rekommendera. Bra frukost, fina rum.. Jätte bra restaurang på nionde våningen. Där vi åt butchers steak! Oj så gott det var. Det fattades bara ett vinglas så hade den varit komplett. Och senare på lördagskvällen hamnade vi på skybar, på samma våning. Helt enkelt en bra hotellvistelse! 
 
Hann med shopping både dag 1 och 2. Synd att tiden går så fort bara. Hann inte med candycorner. Det var väl det enda som var negativt med resan. Men Elgiganten, toys'r us, cervera.. Det shoppades julklappar, många många... Så nu efter en fm i stan här så är vi klara! Finito! A Done deal! 
 
Jag undrar vad jag ska ha på mig på julafton.. Tanken slog mig idag att det har jag inte bestämt. Måste nog gå igenom min garderob. Är ju inte så jätteliten om magen nu. Kommer att vara i v 26 när det är julafton nämligen. 
Men flickornas outfit är klara iaf. 
 
Flickorna hade fått 2 vykort av tomten idag. Så nu blev allting ännu verkligare, att tomten verkligen kommer till mormor och morfar på julafton. 
Nu har verkligen nedräkningen börjat! 
 
Avslutar med bilder från helgen! 
 Tack för en trevlig helg ! 

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Tack själva för SUPERtrevlig helg.....hade riktigt riktigt trevligt. Och såklart fortfarande jättenöjd med både hotell, mat, shopping och sällskap :)

    Svar: Nu måste vi ju boka en ny resa. Alltid kul att ha något att längta till!
    Linnea

    2013-12-30 | 15:53:53

Kommentera inlägget här: