FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

En sån här dag..

Kategori: Allmänt

Febern och hostan vill inte riktigt släppa taget om tjejerna. Man märker att dom börjar vara lite less på samma filmer, samma ritsaker, samma "kompis" varje dag..
 
Nova har lärt sig rabbla alfabetet. och när jag frågade hur hon lärt sig det. Så svarade hon att det hade hon övat på själv! Duktig tjeja.


Och jag som har ledig dag idag har fullt sjå med att hitta gardiner. HIttade ju dom perfekta men hann inte med då dom redan var slut. Typiskt. Är inte alls nöjd med dom jag har uppe nu.

Kollar lite på IKEA, hoppas vi kan ta oss upp till veckan då jag är ledig hela tre dagar i rad. Så någon dag hoppas jag passar för J.

Då kameran ligger utan ström för närvarande. Så lägger jag in en bild från en av de första bilderna vi har av barnen tillsammans..

 
Ha en trevlig dag...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: