FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Izas dag...

Kategori: Allmänt

Presentöppning på morgonen. Skrivbordet blev verkligen en stor hit. Det följde med en magnettavla, så den blev poppis då det sattes upp teckningar och bokstäver, hur mycket som helst.
 
Kalas efter middagen då farfars och Dennis och Elin kom. Jag hade gjort det enkelt för mig. Marängtårta med dajm, men Izabelle ville ha strössel på. Och så fick det bli.  
 
Mera presentöppning, och då fick hon bl.a en kontorsstol. en likadan som Nova. Och även den tyckte hon var väldigt fin.  
 
 Det var trötta barn som la sig strax efter 22 igår och ännu tröttare barn ikväll, pga av den tidiga morgonen idag. Tur att det bara blev dagisdag till 14 idag, med ett besök hos Jenny i efter det. Alltid trevligt att få surra ögon mot ögon. Det är  synd att man inte tar sig sån tid oftare bara.
  
 
Nu har dom en till på dagisdag innan dom får helg. Sen laddar vi för kalas på lördag, då resten av familjen kommer på besök.
 
Trevligt trevligt..
 
Nä, efter att ha sovit på soffan sen kl 20 ikväll, med en kort bloggpaus nu flyttar jag över till sängen. Har tidig morgon imorgon igen. 
 
God natt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: