FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

"Kl 4 hos oss"

Kategori: Allmänt

 En händelserik helg. Fredagskväll, där tanken först var tjejkväll, utbyttes till middag med fam Lundmark istället. Gillar såna här lite mer spontanbjudmiddagar, fredagsmys med Gladiatorerna, karra, och mycket trevligt middagssällskap. Stark mat och kladdkaka till efterrätt. Synd var det ju om maken till Sarah som kände sig halvkrasslig, men med ett snabbesök på akuten för att få lite medicin så hoppas vi att det snabbt går över.

         Förberedelse för kladdkakan

 

         

       

 

Lördagen bestod av kalas för Izabelle. Smörgåstårta, fika och hemmagjord Hello Kitty tårta. Hon fick jättemånga fina presenter, som hon blev så glad över. Pussel 100 bitars, som hon la själv idag. Det tog en stund men hon gav sig inte. Kontorsgrejer till sitt nya skrivbord, spindelmannendräkt, CD-skivor, spel och kläder.

       

      

      

   

 

Kl 16 kom nästa gäng för ”Kl 4 hos oss” . Vi är tre par och killarna(!) skulle överraska oss med en tre rätters middag. Så vi tre kvinnor satt i tvrummet med en fördrink och surrade medan det var full huggning i köket. Det luktade jättegott, och det blev jättelyckat. Kul när det var så genomtänkt, med italienskt tema, matchande dryck till maten. Däremot såg det ut som ett bombnedslag i köket efteråt. Inte en tom yta någonstans. Tur man har diskmaskin.

Så nästa gång är det vår tur.

Jag skickade in en spion i köket för att ta ett kort innan förrätten var klar..

 

 Sneak peek

 Fördrinken: Mousserande vin

   Förrätt: Bruchetta

 Varmrätten: Jamie olivers pasta med räkor och ruccola

   Efterrätten: vitchokladspannacotta med passionsfrukt

     Peppande publik

  Flickorna ville göra ett framträdande

     MELODIFESTIVALEN missar vi aldrig!

   

 

Idag var en sån där skön soft dag hemma. Såg lite skidor mitt på dan på TV, bjöd över grannarna bredvid på fika. Vi hann prata om Stockholmsresan nu i vår. Tiden går ju så snabbt så snart är vi där.  

Efter det att dom farit kom Jeanette på spontanbesök. Och det var inte igår. Alltid lika trevligt. Man kan alltid plocka upp där vi avslutade. Känns inte alls som att det var 6-7 månader sen vi sågs sist..

 

Så med andra ord, en riktigt trevlig och social helg har vi haft.

Skönt med en till ledig dag, då förskolan har stängt imorgon.

Nu blir det sen kladdkakestud innan sängen väntar.

 

God natt

Kommentarer


Kommentera inlägget här: