FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Andra delen av helgen...och nya...

Kategori: Allmänt

Vi blev bortbjudna till fam Nilsson på middag och övernattning, då det serverades vin till maten. Trevligt att båda kan dricka vin utan att någon måste köra. Barnen uppskattade övernattningen, inga problem att lägga dom. Och dom lekte bra med sina nyfunna kompisar som var i exakt samma ålder.
Söndag när vi kom hem spenderades i soffan, med lite Greys. Flickorna hamnade hos Emma en stund tills dom ville leka hemma hos oss. Så jag och Johanna passade på att surra lite.
 
Middag i form av hamburgare nere på stan och sen for vi på konsert i Landskyrkan där bandet Context spelade. Kom ca 700 pers dit så stämningen var på topp.
 
Tog lite bilder men ljuset och skärpan blir så dåliga. Så jag skippar det.
 
Vi fick hem nya soffan idag. Vi blev jättenöjda. Frågan är bara nu hur vi ska möblera resten av rummet.
Angenmämt problem med andra ord.
 
 
 
Nu fattas bara mina nya kuddar som fortfarande inte är inköpta och utvalda. Men jag har bilder i huvudet hur jag vill att dom ska se ut. Fortsättning följer!  
 
 

Kommentarer

  • Stina säger:

    Gud va underbar soffan såg ut!!! Måste komma och se den in real life =) Jo kollagen e roliga men lite svårt eller så har jag svårt att förstå =) Jag jobbar hela veckan och till helgen fyller Per år. Hur jobbar du? KRAMAR

    2013-01-22 | 22:05:01
    Bloggadress: http://www.rebbansliv.blogg.se

Kommentera inlägget här: