FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Jullov ....

Kategori: Allmänt

Tyckte adventtiden gick på tok för fort, mycket jobb, ärenden som skulle hinnas, luciafirande, möten, julbord, bröllop, jobb som skulle slutföras innan nyår, prov,  men när väl julhelgen och 4 advent kom hade jag redan gått på julledigt och kände mig utvilad, som tur var.
 
Firade jul, åt gott, flickorna blev helnöjda över sina julklappar... vi åt ännu mer, drack gott.. Flickorna fick bl.a Sunes jul dvdn i julklapp, vilket blev en stor hit. 
 
 
Flickorna fick en påse med karra, från julstrumporna som hänger vid kaminen
 
 
 
 
 Det goda julbordet..
Mammas hemmagjorda sill 
 
Iza och kusinen Astrid 
 
 Kusinerna Oskar, Astrid, Iza och Nova
 
Kodakmoment !
 
 
Även jag hade varit snäll och fick mina ittala glaslyktor, en fiiin pläd, parfymen jag ville ha och mycket mycket mer.(bilder kommer) 
 
Hem till stan igen, träffade Eva som var hemma i stan över julen. Åt på Bishops för första gången. Väldigt god mat! Kan varmt rekomendera att äta där. 
 
 
Åt kvällen efter mat med grannarna S/S. Inte varje gång vi handlar hem för att laga pasta black/white, och gästerna tillagar maten hemma hos oss. Men det blev ett kul upplägg som vi ska testa igen. Bara utmaningen inte blir alltför svår för oss när vi ska hem till dom.
 
Upp till stugan för att fira nyår. Var för en gång skull inte allt för kallt så vi kunde var ute när det var ljust ute. Den korta stund som det nu är det. Dom åkte pulka, och deras nya kickspark som dom fick i julklapp. Iza hann även med att åka/köra skoter, så nu önskar hon sig en riktig skoterhjälm. Hon fyller ju 4 snart, så den har hon lagt till i sin önskelista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyårsmiddagen
 
 
Blev mycket pyssel uppe i stugan
 
 ..och spel
 
 
Idag gjorde barnen första dagen på dagis. Fick väcka dom 09:15 imorse. Det har blivit sena kvällar för dom , men det brukar ju gå snabbt att komma tillbaka till vardagen. 
Korta vecka, snart helg igen.. Någon som har lust att ses lördagkväll? :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: