FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Ledig helg!

Kategori: Allmänt

Sammanfattar helgen med dessa bilder. Kompade ut lite tidigare för att komma ner i varv, hinna handla ii lugn och ro. Jag och flickorna plockade ner granen. Lagade en tre rätters middag, räktoast, fläskfilé och marängswish till efterrätt. (novas självklara val) 
Spelade spelet ´med andra ord´ -junior med barnen. Kul familjespel som t o m den yngsta kan vara med i
 
    
 
 
 
 
 
 
Jag tog ju som sagt bort julen helt och hållet så nu fick jag äntligen fram mina ljuslyktor. BIlden gör dom dock inte rättvisa. Dom ger så fint sken. Speciellt när dom har olika färger.
 
 
Lördagen spenderades med närmsta grannarna i pulkbacken. stor backe, rejält pistad så farten fick man lätt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till slut började Iza frysa.... 
 
 
.. så då gick vi hem, förberedde middagen.. Vi hade bjudit dom på middag. Gjorde heta räkor till förrätt, baconinlindad kyckling till middag, och så hade dom med sig pannacotta till efterrätt. Mycket gott!
Lyckad lördag, och söndag blev desto med effektiv. Jag har gått hemma med onepiecen hela dagen, vi har städat i garaget, bastudelen, tvättstugan... Så nu börjar det blir ordning på torpet!
 
 Tog bara kort på efterrätten.. Det är verkligen gott med Lindts vita choklad.. Hade en kaka hemma som vi garnerade med.. Mumma.
 
Tog lite kort från idag, flickorna tatuerade sig, och Iza hade en liten konsert för oss.
Och med dessa bilder, säger jag god natt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: