FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Snart 4 år.

Kategori: Allmänt

Om exakt en vecka så fyller "Izzy buzy" 4 år. Tänka sig, och när man frågar henne vad hon önskar sig. Så är hon rätt nöjd med det hon redan har. Hon tycker att Nova ska få sig ett par skidor så slipper hon dela med sig av sina. 
 
Av leksaker så tycker man att hon kan då inte sakna något. Leksaker ligger överallt, just nu är rita ett stort intresse och att leka med dockor. 
 
Jag har bakat några sorter idag inför kalasandet, och än en gång får jag svära när det inte blir som jag tänkt. Jag skyller allt på ugnen.. Det vore en bra ursäkt till att köpa ett nytt kök, eller hur? :-)
 
 
Nu är maken på hockey så jag ska försöka få i säng flickorna. Dom har ju feber, men idag har dom varit mer igång. Dom har orkat leka ändå. Själv längtar jag efter Greys och lite mörk choklad. Tränade igår på gymmet, trodde jag skulle ha mer ont idag, men icket. Det är bara ryggen som spökar som vanligt. Börjar vara tid att ta sig till kotknackar´n igen!
 
God kväll!

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Säger som du : vad tiden går fort. Helt sjukt verkligen. Hoppas hon får en fin födelsedag! Kram

    2013-02-01 | 20:02:16
    Bloggadress: http://mosar.blogg.se

Kommentera inlägget här: