FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Tack 2012 för detta och lite till...

Kategori: Allmänt

Har varit mycket trevligheter detta år. Fyra bröllop, varav ett var vårt egna.. En höjdpunkt verkligen, ett minne för livet. Två barndomsvänner för oss gifte sig.. Så kul att man fick vara med och dela dagen med dom. En resa till Oslo blev det. Färdigställande av tvättstugan... Bilsemester, IKEA... Sjukskriven make, ett ynka lillfinger som har spökat fram tills nu, äntligen börjar det bli bra där. Mycket jobb har det blivit, så mycket att jag redan nu har börjat se över semestern till sommaren.  Skulle vara trevligt med någon extra vecka ledigt! Speciellt om vi lyckas ta oss i väg på en semestertripp i sommar, förutom Barcelona och Stockholm. 
 
Som sagt Tack för detta år. Nu tar vi nya tag för 2013. Började redan idag med första träningspasset på jobbet. Jag välkomnar träningsvärken imorgon! 
 
Go´kväll!

Kommentarer

  • Stina säger:

    Gud vilket fint kollage =) Vilka fina bilder!! Måste ses snart igen!! KRAM

    2013-01-04 | 22:40:47
    Bloggadress: http://www.rebbansliv.blogg.se

Kommentera inlägget här: