FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Mat, mat och åter mat i dagarna 3!

Kategori: Allmänt

Oj så mycket gott man äter under semestern. Vi åt oxfilerullar ( såna som man kan äta på stadsfesten) .. Jättegott! Passade på att bjuda Eva Maria på det när vi sågs i torsdags, med chokladfondue till efterrätt. Där vi doppade jordgubbar och melon. Enkelt och gott!

Sen dagen efter blev vi bjudna till henne i kusmark med Jenny och Micke. På lax och potatisgratäng. Även det gott. Och till efterrätt kladdkaka med grädde och som tillbehör dumleglass..

Och nu idag har vi haft långgrillning hos Josefssons med en till familj. Karlarna fixade maten och tilltugget. Varm nachotallrik, tre olika sorters pizzor.. Ölfylld kyckling x 2 med olika smaker, bbq ribs, champinjonfyllda med ädelost och bacon runt det, tomat med vb ost.. Allt tillagat på grill! Och likaså efterrätten. Calvadosgrädde med grillade äppelskivor.. Dom kan laga mat, och till en hel armé känns det som!

Härliga dagar kan man lugnt säga! Vad ska man äta imorgon måntro? ;-)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: