FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Midsommar i bygdsiljum. Firades först nere på Westmans med lundmarks, hamburgare och mjukglass. Och Fiskedamm till barnens stora glädje. En båttur hann vi också med. Solen kom ju fram på riktigt och började värma på eftermiddagen. Middagen blev ju hemma hos mina föräldrar. Sangria till välkomstdrink, fam Berg dök upp, grillen startades och det blev riktigt gott. Vi hann med både stövelkastning och musikquiz innan sängen väntade strax efter 01. En jättetrevlig kväll med lundmarks och berg! Vi kör detta nästa år med, Visst? :-)
Och då hoppas jag att Lisa med familj håller sig friska och hänger på!


Dagen efter regnade det som om himlen var öppen. Vi for på kalas till syrran som fyllt år! Väldigt Gott med fika. Nova och izabelle hann både vara med Astrid, och sen Moa och Rebban på eftermiddagen då vädret blev bättre igen. Jättegod lax till middag.

Hem idag till stan på eftermiddagen. Jimmy fixar på här hemma med ditt och datt. Och jag fick blommor av farfar som skulle ner i jorden. Det har varit mitt projekt idag.


Snart hoppas jag att vi kan sätta oss ner i soffan och se lite tv, innan sängen väntar.

Go kväll

Kommentarer

  • Sarah L säger:

    Självklart kör vi detta nästa år igen!!!

    Tack för en trevlig midsommar

    Kram!

    2013-06-24 | 08:41:10

Kommentera inlägget här: