FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Stadsfesten

Kategori: Allmänt

Var ut med jobbet igår ikväll, blev bjuden på mat och dryck. Jag trodde att jag skulle vara hemma vid 8, då jag inte var så taggad. Hade mer lust att gå med familjen och se drakbåtstävlingen. Men så trevligt som jag hade det så var jag inte hemma förrän 01.30.

Halvtrött idag, men inte av vinet, utan snarare brist på sömn. Då jag vaknade strax för 07.30 och inte kunde somna om. Steg upp istället. Nova vaknade 10, och Bella väckte jag 10.20..

Har dammsugit, inhandlat färg på färgaffären, och gjort räkningar idag. Med andra ord, inte gjort mycket. Jimmy är på stadsfesten ikväll så bara vi damer hemma. Då lyxar vi med jordgubbar och grädde.


Måste bara visa vad jag fick av Nova när jag fyllde år. Hon tyckte jag skulle nya bågar till glasögonen, en med färg, mycket färg. Idag hittade hon åt dem, och tyckte jag skulle använda dem.
Sagt och gjort!

Men den bilden säger jag go kväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: