FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Skön helg slut..

Kategori: Allmänt

Överraskade maken på fredag, eller först lurade jag hem honom tidigare från jobbet för att jag skulle iväg och jobba. (trodde han). men istället kom han hem till en drink.. Han blev väldigt glatt överraskad. Sen tog vi oss till bussen och ner på stan. Hann en sväng ner på telefonaffären där jag inhandlade en ny mobil. Alltid kul med en ny leksak.
 
Sen in på Aqua spa för en duobehanding (jag valde ansiktsbehandling vilket var väbehövligt, och J valde massage).
 
Möra därifrån så gick vi upp på Våning 6 för en tre rätters middag och en flaska vin. Vilket smakade väldigt bra.
 
Var hemma redan kl 19, så vi hann med en myskväll med Nova (då Izabelle hade somnat redan innan kl 18). Så vi såg gladiatorerna och åt lite karra.
 
Lördag mitt på dagen tog vi oss till Bygdsiljum för att se skotercross, men det var ju inte det bästa vädret så det slutade med att flickorna gick och satte sig i bilen för att hålla värmen.. 
 
Stannade över natten, och det var väldigt trevligt. En liten drink med nötter och Mello fick avsluta dagen!
 
På söndagen var det kalasdags för Nova så vi skulle vara i stan igen kl 14. Men det blev tajt, då tanken var att vi skulle få med oss en pulka hem. Vi hade nämligen lånat en släp i stan. Men pga av en påkörning under söndag f.m så fick vi inte upp kåpan på släpen, så vi fick köra den tom hem. Och det gick inte så fort hem, och när vi hämtat upp presenten började däcken låsa sig så den började slänga på vägen. Fick dumpa den på en ficka längs vägen för att hinna lämna Nova i tid på kalaset. Sen tillbaka och kämpa på med släpskrället igen så vi kunde köra och lämna den på firman igen. 
 
Hem för att skotta bort all snö som fallit under helgen, hämta Nova igen, ner på bussgaraget en stund, sen handla lite grann, sen hem och göra Tacos. Iza somnade på soffan strax efter 19, och sen somnade jag och Nova av en stund under Så ska det låta. Jimmy for tilbaka till bussgaraget, och nu sitter jag här. Har just skickat in dagistiderna...
 
 
-Hur har eran helg vart?
 
 
Och nu säger jag godnatt!
:-)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: