FirstBabyBlog

Här skriver jag om allt mellan himmel och jord, eller framförallt om mina 3 barn, renoveringar i huset, matlagning, resor och upplevelser vi gör. Vi är föräldrar till Nova 2007 Izabelle 2009 Clara 2014 Vi blev husägare 2009 till en riktig 70-talsvilla, som vi renoverat i omgångar. Vi gifte oss 2012 ❤️

Nya krafter!

Kategori: Allmänt

Har i princip varit ledig i en vecka. Vi kom hem från stugan i lördags pga av kvällsjobb på flyget. Mycket vila,och sömn. Sånt som jag har saknat. Ätit bra..umgåtts med barnen.
Så som sagt hem till 3 timmars jobb, men det var det värt!

Jimmy köpte en crosstrainer då tiden inte räcker till gym. Mitt krav var då att den ska stå i relaxen. MEN där har man inte ens kunnat gå in i. Golvet har inte varit synligt om man säger så...
 
Söndag handlade mest om krattning, grannhäng och cykling. Bella har fått en ny cykel, som hon är överlycklig över. Så det är svårt att få henne att gå in ibland. 
 
Iaf då på måndagen, min födelsedag, då började jag rensa i relaxen. Så när Jimmy kom hem var det nästan klart. Vi tog oss på soptippen där vi kunde slänga iväg mycket. Så på mindre än 3 timmar hade jag/vi rensat och sorterat och kört allt på tippen. Så nu mår man bra när man går förbi relaxen.

Valborgs firades med Josefssons hemma hos oss. Väldigt trevligt, och gott med grillat.  Härligt att snön är borta.

Idag har jag jobbat på e.m, men har ändå hunnit med mycket hemma. Och Nova har varit på kalas,iza har cyklat, vi har sett grannen kapa ner det stooora trädet. Så vi får mer sol på vår tomt.
Lite mer grannhäng. Man märker att folk tar sig ut mer på våren, speciellt jag. Jag är ingen utemänniska på vintern.

Måste sluta nu. plikten kallar.
 Ha en bra dag alla!

Avslutar med bilder från veckan.

Träffade bl.a Bellemare i kontrollen, så jag var ju tvungen att be han plocka fram och visa medaljen, så jag fick klämma och känna. Och självklart  be om att få ta ett kort.

På väg upp till stugan.

Skoterpaella. mums


 

 

Premiärkört nya crosstrainern. Bägge tjejerna ville så klart ha samma sorts kläder som jag.

Present :-)

Halva nere....

Mamma jag är ren! ser ru vääl

Kommentarer


Kommentera inlägget här: